Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Våra möteslokaler

Vi erbjuder åtta olika konferenslokaler med plats för upp till 160 deltagare i biosittning. Våra konferenslokaler passar både för större arrangemang och mindre möten.

Från möte till mässa
Vi har flexibla konferensrum som lätt möbleras efter era önskemål. Vår största konferenslokal Hjälmaren fungerar dessutom utmärkt för utställningar och mindre mässor. 

Utrustning
När du bokar en konferens hos oss får du alltid block, pennor, frukt och vatten till dina konferensgäster.  På hela Best Western Eurostop Örebro surfar du dessutom gratis på vårt trådlösa nätverk. Nästan alla våra konferenslokaler har projektor och whiteboard-tavla. För mer specifik information om utrustning för respektive lokal, se nedan. 

Kontakt

För bokning, offert eller för mer information, kontakta oss:

Telefon     019-777 12 10
Mail           info@eurostoporebro.se

Hjälmaren

Hjälmaren är vår största konferenslokal, som passar bra för större grupper och kan även användas till mässor och dylikt. Kapacitet upp till 160 personer i biosittning. 
UTRUSTNING:
- Projektor
- Blädderblock
- Whiteboardtavla

Sottern

Sottern är konferenslokalen närmast receptionen. Maxkapaciteten här är 60 personer i biosittning och runt 30 personer i skolsittning. 
UTRUSTNING:
- Projektor
- Blädderblock
- Whiteboardtavla

Tysslingen

Tysslingen är vår minsta lokal, den har en maxkapacitet på 6 personer och passar bra för mindre möten och intervjuer. 
UTRUSTNING: 
- Blädderblock

Väringen & Ymningen

Väringen och Ymningen är två små konferenslokaler som med fördel kan användas för möten eller som grupprum. Bägge har kapacitet för upp till 8 personer. 
UTRUSTNING:
-Smart-TV

Södra, mellan & norra Lången

Södra, mellan och norra Lången är tre konferenslokaler som kan användas var för sig eller sammanfogas till en större lokal. Var för sig har de kapacitet upp till 20 personer, tillsammans det trippla. 
UTRUSTNING:
- Projektor
- Blädderblock
- Whiteboardtavla
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.