Best Western Eurostop Örebro
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Familjen i fokus!

Välkommen till ett lekfullt och familjevänligt hotell! Vi är barnsligt förtjusta i familjer. Under hela året är Örebro fullt av aktiviteter för hela familjen. Vi har ingen pool på hotellet men närheten till våra vänner på Lost City gör oss till självklara hotellvalet i Örebro. 

Familjerum

Hela familjen har det bra i våra trevliga och funktionella familjerum. Föräldrar sover bekvämt i en 140 eller 160 cm säng, medan barnen sover lika bra i de utfällbara våningssängarna. Missa inte vårt lekrum på entréplan som ligger i anslutning till restaurang och frukostmatsal.

JUST NU - Familjerumsspecial!

Dyrt med hotell - Inte nu längre! 

Örebro har massor av roliga familjeaktiviteter att erbjuda. Vad sägs om Sveriges största äventyrsbad Lost City, trampolinparkerna Yoump och Jump, leklandet Megafun eller OpenART 2019? Bo prisvärt hos oss och upptäck allt vad Örebro har att erbjuda!
Mellan 19 juni - 18 augusti bor du och din familj hos oss för endast 925 kr / natt!

Andra erbjudanden som också kan passa dig och din familj

Badpaket

Ta med dig hela familjen på ett badäventyr på Sveriges största äventyrsbad Lost City och övernattning hos oss!

Upplev Örebro

Ett paket för er som vill upptäcka vår fina stad Örebro och vad vi har att erbjuda - missa inte OpenArt 2019!

Ta med hela familjen!

Glöm inte familjens bästa vän på semestern! Hos oss är även djur välkomna i våra djurrum. Kontakta oss för tillgänglighet.

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse